top of page

Verzending & retour

Bestellingen worden op woensdag en zaterdag verstuurd  

VERZENDING

​GRATIS verzending vanaf €75,- binnen Nederland.

Verzendkosten:

DHL Pakket €5,95 

 

Voor bestellingen uit andere landen dan Nederland zijn de verzendkosten afhankelijk van het land.

Natuurlijk mag je je bestelling ook naar de winkel terugbrengen. Neem dan altijd de aankoopfactuur mee (digitaal of geprint)

RETOURNEREN

Tot in de Puntjes doet er alles aan om je goed te informeren over onze artikelen op de webshop en stellen service voorop. Mocht een artikel desondanks niet aan je verwachtingen voldoen, dan kan deze worden geretourneerd. Binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling kun je deze retourneren.

LET OP! Sale artikelen mogen niet geretourneerd worden.

Voorwaarden:

  • Het artikel moet per omgaande, doch uiterlijk binnen de termijn van 14 dagen na aanmelding op het bezorgadres, worden teruggezonden.

  • Het artikel is onbeschadigd, niet gebruikt en ongedragen.

  • De originele kledinglabels en prijskaartje zitten nog bevestigd aan het artikel.

Retourneren via de post: 

  1. Stuur een mailtje aan welkom@totindepuntjes.com met de informatie over welke producten je wilt retourneren en je reden van  retournering. Wij nemen de retournering dan in behandeling. 

  2. Verpak het desbetreffende artikel goed en stuur het terug naar onderstaand adres. De kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening. LET OP:  Wij kunnen niet verantwoordelijk gesteld worden als een retourpakket niet bezorgd is bij ons of het pakket kwijt raakt. Wij adviseren je het pakket op te sturen voorzien van een track and trace code, zodat het pakket altijd te traceren is.

  3. Na ontvangst en controle van de zending ontvang je het aankoopbedrag binnen 7 werkdagen op je rekening.

 

Retour adres:

Tot in de Puntjes

Kerkstraat 18b

6374 HK Landgraaf

 

Retourneren in de winkel: 

Natuurlijk mag je de bestelling ook in de winkel retourneren. Neem altijd de factuur mee naar de winkel (digitaal of geprint).

bottom of page