top of page

Over MIJ

Over

Een grote passie voor kleding en stijl, daarmee is het begonnen. Na 12 jaar zelfstandig werkzaam te zijn geweest als personal shopper en jarenlange styliste ervaring, kwam in 2016 mijn grote droom uit. Mijn eigen zaak in Landgraaf was een feit. Tot in de puntjes. Deskundig en eerlijk adviseren en iemands persoonlijkheid onderstrepen is mijn sterke punt. Elke dag is het weer een feest om aan de slag te gaan. Pip, mijn hond en ik heten je van harte welkom!

 

Damesmode die jou laat stralen!

 

In mijn zaak vind je Damesmode van de merken, Esqualo, Cream, Kaffe, mavi jeans en Yconic. Zowel jong als oud vanuit heel Limburg weten de weg inmiddels te vinden. Op zoek naar een stijlvolle jurk, een gave blouse of de perfecte jeans? Tot in de puntjes heeft het allemaal.

 

Sieraden, tassen en kadootjes

 

Tot in de puntjes is niet zomaar een modezaak, het is ook een kadowinkel. Je vindt hier naast de laatste mode dan ook een ruime collectie aan sieraden, tassen en kadootjes. Je vindt hier unieke sieraden van de merken Qoss, Zag Bijoux, Bejoyce, Jules Bean en Studio Nok Nok. Je koopt hier tassen van Chabo en Monk and Anna. Kadootjes en lifestyleproducten vind je er van Zoedt, Mijn stijl, van Koning, Tutspul en 100% leuk!

 

Wil je advies over kleding? Zoek je een mooi sieraad of een stoere tas? Kom vooral een kijkje nemen in mijn winkel. Je kunt mij natuurlijk ook telefonisch bereiken of vul het online contactformulier in. Ik hoop je snel te mogen ontmoeten in mijn winkel, koffie en thee staan klaar!

Liefs Sasja

Achtergrond
WhatsApp Image 2021-02-28 at 21.00.38.jp
Winkel
bottom of page